Details for this torrent 


Desperate Housewives S01 Special HDTV XviD-TCM
Type:
Video > TV shows
Files:
28
Size:
361.56 MB

Quality:
+0 / -0 (0)

Uploaded:
Apr 25, 2005
By:
Falken666Här kommer en fungerande version, alla rar-filer är testade och även provat packa upp, jag delar inte avi eftersom jag enbart använder mig av rar och orginal rls:)

All rar files are ok in this rls!

Comments

Varför göra det jobbigt för folk och använda RAR i bittorrent?

Den enda bra med RAR som jag kan tänka mig är att man kan ladda ner från flera användare samtidigt på t.ex. DC, men detta problem har inte bittorrent.

Filmer i RAR går inte att använda, dom slösar bara på utrymmet. Det är avi-filen man använder. Efter att man packar upp så har man ingen användning för RAR-filerna mer, och då slänger man dom, och då seedar man inte.
Vissa föredrar att DELA MED SIG av releaser även utanför denna Torrents-värld. För dem är det självklart mycket bättre att kunna ladda hem i rar-format, så att de kan dela filer via andra sätt.

Det finns inga vettiga argument emot RAR. SFV-checking, samples och o.s.v. efterfrågas av många. Dessutom tar det mindre än en halv minut att packa upp ett TV-program...
går ju mkt snabbare att få ut skiten om det är rar. Sen finns det inga argument mot rar, bara massa noobs som klagar å inte vet hur man packar upp skiten
exakt. GO RAR.
och seeda gärna :D
Seed! och rar är bra.